Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer DVR-540HX 160GB

 Lägg i lista  Jämför
DVR-540HX är en större version av instegsmodellen 440 och den har en hårddisk på hela 160 GB som teoretiskt räcker till 455 timmars inspelning! Man kan ta in marksänd digital-TV (enbart fria kanaler, kortplats saknas). Stor nyhet är att 540HX kan spela in och spela upp på alla format!
Inspelningen sker på DVD-R/W (inklusive DL), DVD+R/RW (inklusive DL) samt DVD-RAM eller hårddisken och det finns 7 olika kvalitetslägen att välja mellan som sträcker sig från 1 till 6 timmar vilket ger totalt 42 olika möjligheter. De inspelade skivorna kan spelas upp i alla moderna DVD-spelare.
De som spelats in på hårddisken kan enkelt föras över till en DVD-R eller DVD-RW och detta sker med upptill 100 gånger fortare än i realtid (beroende på vilken kvalité man spelat in med). Med Pioneers nya grafiska användargränssnitt är det busenkelt att spela in från TV. Tex kan man välja att spela in Nyheterna mellan 22-22:30 varje dag och ange om varje inspelning ska lagras för sig eller om samma utrymme ska användas hela tiden. 540HX har även en EPG via Boxer, dvs en elektronisk programguide där man kan se vilka program kanalerna kommer att visa och enkelt kan välja vilka man vill spela in.
Bilder i JPEG-format och MP3-filer kan man nu lagra på hårddisken vilket gör att man kan använda 540HX som en jukebox
En mycket användbar funktion är Chase Play som innebär att man samtidigt som inspelningen pågår kan börja titta på den från början, och den fortsätter att spela in! Perfekt om man kommer hem en kvart för sent och vill se programmet från början (DVD-RW skivan måste klara minst x2 för att detta ska fungera eller så måste inspelningen ske på hårddisken).
CM Skip är en knapp på fjärrkontrollen som hoppas fram 30 sekunder i inspelningen och man kan trycka på den flera gånger för att hoppa över inspelad reklam.
Komponentutgången med progressive scan för bästa bild till skärm eller projektor finns kvar och jobbar nu med 108 Mhz/10 bits. Perfekt för dig som vill visa TV-program från den inbyggda TV-mottagaren.
Digital Audio Jukebox gör det möjligt att \"rippa\" tex CDs och spara dem på hårddisken och sedan göra spellistor. Stäng
DVR-540HX är en större version av instegsmodellen 440 och den har en hårddisk på hela 160 GB som teoretiskt räcker till 455 timmars inspelning! Man kan ta in marksänd digital-TV (... Läs mer
Jämför pris på alla Pioneer DVD-spelare (1)

Forumtrådar om Pioneer DVR-540HX 160GB

Kopplingar av trådar görs i respektive forum