Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Harman Kardon AVR 245

 Lägg i lista  Jämför
H/K AVR 245 ersätter 235 och största tillägget är att de infört en HDMI växel i receivern. Nu kan du ansluta apparater med HDMI utgång på ett lätt sätt. Receivern har 2st HDMI-ingångar och en utgång. Det är dock enbart en växel så tex en komponentsignal eller annan analog signal kan inte konverteras till HDMI. För konvertering av analog bildsignal till HDMI krävs att man går upp till AVR 645 modellen.

Receivern är kraftfull och strömstark vilket gör att den klarar av att driva även ganska tungdrivna högtalare. Är du osäker på om den passar till dina så kolla med oss innan köp, så hjälper vi dig. Den har 7 st slutsteg på vardera 50 watt (8 ohm).

En finess är H/Ks EzSet+ rumskalibrering som tillsammans med den medföljande mikrofonen gör installationen till en barnlek. Koppla in högtalarna, placera mikrofonen där du brukar sitt och tryck på en knapp.
Självklart har den precis som lillebröderna Dolby HeadPhones som skapar ett surroundliknande ljud med bara två kanaler till dina hörlurar.
Med hjälp av tillbehöret The Bridge går det att ansluta sin iPod och njuta av musik, ljudböcker mm.
För att utnyttja Zone2 på bästa sätt, komplettera med HE1000 som ligger som tillbehör nedan. Stäng
H/K AVR 245 ersätter 235 och största tillägget är att de infört en HDMI växel i receivern. Nu kan du ansluta apparater med HDMI utgång på ett lätt sätt. Receivern har 2st HDMI-ing... Läs mer
Jämför pris på alla Harman Kardon Surroundförstärkare (3)

Forumtrådar om Harman Kardon AVR 245

Kopplingar av trådar görs i respektive forum