Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer DV-668AV Regionsfri

 Lägg i lista  Jämför
Det här är lillbrorsan till DV-868AVi och perfekt för den som inte behöver firewireöverföring eller 720p/1080i från HDMI-utgången.
Via HDMI-utgången kan den som har tex en projektor eller plasmaskärm med DVI-ingång (måste vara HDCP-kompatibel) eller HDMI-ingång överföra bilden digitalt för ett perfekt resultat. För den som vill köra analogt finns de gamla hederlig överföringarna kvar: komponent, scart (RGB), s-video och komposit.
Bilden skapas av en ny bildkrets som heter TREX och den jobbar med imponerande 216 Mhz/12 bits vilket ger en otroligt bra bild.
Ljuddelen skäms inte för sig heller med 192 Khz/24 bits D/A-omvandlare från BurrBrown.
Listan över de skiv- och filformat som DV-668AVi kan spela är också imponerande: DVD-Video, DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD-Audio, SACD, MP3, WMA och JPEG.
Stäng
Det här är lillbrorsan till DV-868AVi och perfekt för den som inte behöver firewireöverföring eller 720p/1080i från HDMI-utgången.
Via HDMI-utgången kan den som har tex en projekto...
Läs mer
Jämför pris på alla Pioneer DVD-spelare (4)

Popularitetsutveckling

1813:e populäraste i kategorin DVD-spelare - 2734498:e totalt på Prisjakt

Prisutveckling

Prishistorik

Här visas de senaste prisförändringarna som skett på produkten hos varje butik. Om en butik säljer flera varianter av produkten visas den senaste prisändringen för varje variant.

  Butik Datum  Prisändring Pris Produktbeskrivning