Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sanyo PLV-Z3

 Lägg i lista  Jämför
Det är lätt att tro att nya Z3 är en uppiffad Z2 men det är mycket som skiljer. Det är förvisso samma höga upplösning, 1280 x 720, men Sanyo har plockat i massor av nytt godis!
Till att börja med är kontrasten höjd till hela 2000:1 vilket ger en klart förbättrad svärta och bättre djup i mörka bilder. Som en av de första projektorerna på marknaden jobbar Z3 med 10 bitars färgdjup vilket gör att den kan visa 1 miljard olika färger vilket kan jämföras med föregångarens 16.6 miljoner. Ovanstående nyheter ihop med motorstyrd iris och automatisk optimering av ljusflödet borgar för en bild i världsklass!
HDMI är det nya formatet för att överföra digitala signaler i och Sanyo har självklart sett till att Z3 är med i utvecklingen. Dubbla komponentingångar samt möjlighet att köra scart(RGB) direkt till VGA-ingången är två andra nyheter.
Z2:an var en av de absolut tystaste projektorerna på marknaden och nya Z3 är ännu tystare, 23 dB.
En annan stor nyhet som borde tilltala de flesta är att på Z3 kan man själv blåsa rent LCD-panelerna från damm. Dels sitter det ett bättre luftfilter vid insuget, dels finns en funktion som startas från menyn som via en specialfläkt blåser rent panelerna och sist men inte minst så medföljer en liten pump (se bild) som man själv kan använda i de små extra hålen på undersidan för att ta bort de sista dammet och fläkten inte lyckas blåsa bort det.
För att se om projektorn passar i din hembio följer här en kort lista med avstånd mellan projektor och duk där du kan se vilken storlek bilden får (bild i 16:9-format):
Avstånd -> Bildstorlek
3 m -> 76 - 98 tum
5 m -> 126 - 163 tum Stäng
Det är lätt att tro att nya Z3 är en uppiffad Z2 men det är mycket som skiljer. Det är förvisso samma höga upplösning, 1280 x 720, men Sanyo har plockat i massor av nytt godis!
Til...
Läs mer
Jämför pris på alla Sanyo Projektorer (4)

Popularitetsutveckling

4732:a populäraste i kategorin Projektorer - 2906107:e totalt på Prisjakt

Prisutveckling

Prishistorik

Här visas de senaste prisförändringarna som skett på produkten hos varje butik. Om en butik säljer flera varianter av produkten visas den senaste prisändringen för varje variant.

  Butik Datum  Prisändring Pris Produktbeskrivning