Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer VSX-D814

 Lägg i lista  Jämför
814 har allt som 714 men ett par viktiga saker skiljer dem åt och gör att 814 är rätt val för den som vill ha de senaste ljudformaten och möjligheten att bygga vidare.
Istället för 5 slutsteg har 814 sex st (6 x 100 watt vid 8 ohm) och lågnivåutgångar för alla kanaler. En 5.1-ingång finns också för DVD-Audio och SACD.
Dekodern har begåvats med möjligheten att koda av DTS 96/24, det senaste ljudfromatet i första hand avsett för musik samt den nya DSP-funktionen DPL 2x.
814 har samma version av MCACC, Pioneers kalibreringssytem, som de större modellerna och det gör att det är enkelt att få ut så mycket som möjligt av förstärkaren i just ditt rum. Koppla bara in den medföljande mikrofonen och placera den där du brukar sitta. Tryck sedan på en knapp och några minuter senare har du en perfekt kalibrerad hembio!
Fjärrkontrollen är förprogrammerad men kan också lära sig andra fjärrkontrollers koder vilket gör att du enkelt styr hela anläggningen med bara en fjärr.
Högtalarkontakterna är av skruvtyp och tar bananer. Det går att koppla in två par fronthögtalare och variera mellan dessa med en knapp på fronten (A/B).
Tunerdelen har RDS och det går att förprogrammera 30 stationer som snabbval.
VSX-D814 ersätter VSX-D812.
Stäng
814 har allt som 714 men ett par viktiga saker skiljer dem åt och gör att 814 är rätt val för den som vill ha de senaste ljudformaten och möjligheten att bygga vidare.
Istället för...
Läs mer
Jämför pris på alla Pioneer Surroundförstärkare (21)

Popularitetsutveckling

779:e populäraste i kategorin Surroundförstärkare - 2574007:e totalt på Prisjakt

Prisutveckling

Prishistorik

Här visas de senaste prisförändringarna som skett på produkten hos varje butik. Om en butik säljer flera varianter av produkten visas den senaste prisändringen för varje variant.

  Butik Datum  Prisändring Pris Produktbeskrivning