Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Force Electronics 530T 80GB

 Lägg i lista  Jämför
Nu har vi tagit fram det optimala paket för digital-tv uppgradering via Boxer...

Detta Force- SmartWipaket gör digital-tv-övergången till en enbart positiv upplevelse. Normalt begränsar kortabonnemanget på så vis att endast EN kanal kan ses åt gången och i praktiken bara bild på EN tv-apparat. Detta är förstås ett dilemma i många hushåll men genom SmartWi-Cardsplitter finns inte problemet. ETT kortabonnemang fördelas trådlöst till flera boxar och ger helt oberoende tv-tittande. Precis som via traditionell analog tv men men nu med ett mycket större digitalt utbud!


I paketet ingår 1st Force 530T HDD lämplig för det rum där man huvudsakligen tittar på TV. Inspelningsmöjlighet med en hårddisk på 80Gb (ca 60tim inspelning), Optisk och coaxial digital-ljudutgång. Scart (RGB) för bild och analogt ljud.
2st Force 320T boxar lämpliga för tex kök och sovrum, 1st coaxial digital ljudutgång samt dubbla scart som kan hantera RGB.
SmartWi cardsplitter för 3 klienter ingår även för att fördela ut signalen till de tre zonerna. Vill man komplettera med fler klienter i efterhand så säljer vi dem styckvis. Upp till 8st klienter går att koppla till huvudenheten. Stäng
Nu har vi tagit fram det optimala paket för digital-tv uppgradering via Boxer...

Detta Force- SmartWipaket gör digital-tv-övergången till en enbart positiv upplevelse. Normalt beg...

Läs mer
Jämför pris på alla Force Electronics Digitalboxar ()

Popularitetsutveckling

1397:e populäraste i kategorin Digitalboxar - 2839475:e totalt på Prisjakt

Prisutveckling

Prishistorik

Här visas de senaste prisförändringarna som skett på produkten hos varje butik. Om en butik säljer flera varianter av produkten visas den senaste prisändringen för varje variant.

  Butik Datum  Prisändring Pris Produktbeskrivning