Prisjakt
Annons

Pioneer VSX-2016AV

Pioneer VSX-2016AV

Surroundtyp: 7.1, Automatisk kalibrering med mätmikrofon, Ljudformat: Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, Dolby Digital EX, DTS ES, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic IIx, DTS 96/24
Jämför

Pioneer VSX-2016AV

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4.6
(14)

Produktinformation

Pioneer VSX-2016AV är en mellanklass receiver som blir din perfekta partner vid en avancerad hembioinstallation. Den har nämligen utrustats med gott om bild ingångar och konverteringsmöjlighet av bildsignaler vilket gör att du drastiskt kan utöka antalet inkopplade apparater till din TV eller projektor. Till exempel har den utrustats med två HDMI-ingångar (version 1.2) och en utgång förutom tre komponentsignalingångar

Skillnaden mellan 1016V och 2016V är att den senare har stöd för iPod och det följer med en kabel så att du kan koppla in din iPod. Denna funktion fanns tidigare bara på Pioneers dyrare modeller.

Den är även finessrik med till exempel USB ingång liksom lillebror 916 och automatisk ljudkalibrering (Pioneers MCACC). Lärbar fjärrkontroll är naturligtvis standard.

7 kanaler på vardera 150W vid 6ohm gör att det finns gott om kraftresurser. För den som vill avlasta receivern för fronthögtalarna så kan man med de två extra surroundkanalerna bi-ampas tillsammans med frontkanalerna vilket ger dubbla kraften. Receivern är även THX klassad vilket innebär att den testats och uppfyller de krav som ställts upp.
Vikten på 15.3 kg innebär att den har en rejäl nätdel vilket är en av förutsättningarna för att leverera bra ljud till högtalarna.

Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Surroundtyp
Automatisk kalibrering med mätmikrofon
Ja
Ljudformat
Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, Dolby Digital EX, DTS ES, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic IIx, DTS 96/24
Streaming-standarder
Inkommande videformat som stöds
Ethernet-anslutning
Nej
Annons
Annons