Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer VSX-1016V

 Lägg i lista  Jämför
Pioneer VSX-1016V är en mellanklass receiver som blir din perfekta partner vid en avancerad hembioinstallation. Den har nämligen utrustats med gott om bild ingångar. Till exempel har den två HDMI-ingångar (version 1.2) och en utgång förutom tre komponentsignalingångar. HDMI ingången arbetar enbart som en växel och konverterar inte insignalen. Man kan heller inte koppla in så att analoga signaler tas ut via HDMI.
Den är finessrik med till exempel USB ingång liksom lillebror 916 och automatisk ljudkalibrering (Pioneers MCACC). Lärbar fjärrkontroll är naturligtvis standard.
7 kanaler på vardera 150W vid 6ohm gör att det finns gott om kraftresurser. För den som vill avlasta receivern för fronthögtalarna så kan man med de två extra surroundkanalerna bi-ampas tillsammans med frontkanalerna vilket ger dubbla kraften. Receivern är även THX klassad vilket innebär att den testats och uppfyller de krav som ställts upp för denna standard.
Vikten på 15kg innebär att den har en rejäl nätdel vilket är en av förutsättningarna för att leverera kvalitetsmässigt bra ljud till högtalarna. Stäng
Pioneer VSX-1016V är en mellanklass receiver som blir din perfekta partner vid en avancerad hembioinstallation. Den har nämligen utrustats med gott om bild ingångar. Till exempel ... Läs mer
Jämför pris på alla Pioneer Surroundförstärkare (16)
Inga priser