Prisjakt
Annons

Pioneer VSX-516

Pioneer VSX-516

Surroundtyp: 6.1, Automatisk kalibrering med mätmikrofon, Ljudformat: Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, Dolby Digital EX, DTS ES, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic IIx, DTS 96/24
Jämför

Pioneer VSX-516

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4
(11)

Produktinformation

Med 516 har man tagit ett steg uppifrån 416 och antalet slutsteg är nu 6 st.

En nyhet på 516 är det Pioneer kallar Sound Retreiver, en ny DSP-funktion som ger nytt liv åt musik i MP3- och WMA-format. Processen tar tillbaka den information som försvunnit i komprimeringen.

En annan nyhet är att 516 kan ta emot ett USB-minne direkt på fronten och spela upp tex MP3- och WMA-filer, mycket smidigt.

Dekodern kan koda av Dolby Digital EX, DTS-ES (Matrix & Discrete), DTS 96/24 samt skapa DPL 2x. En nyhet är WMA9 Pro som är ett nytt ljudformat från Microsoft.

För en enklare inställning av 516 i just ditt rum finns samma fina kalibreringssystem som i Pioneers större modeller, dvs 5 bands MCACC med mikrofon. Mikrofonen placeras vid lyssningspositionen, du trycker sedan på en knapp och några minuter senare har 516 kalibrerat sig själv. MCACC fungerar otroligt bra även för den med erfarna öron.

Högtalarkontakterna är av skruvtyp och tar bananer. Tunerdelen har RDS och det går att förprogrammera 30 stationer som snabbval.

Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Surroundtyp
Automatisk kalibrering med mätmikrofon
Ja
Ljudformat
Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, Dolby Digital EX, DTS ES, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic IIx, DTS 96/24
Streaming-standarder
Inkommande videformat som stöds
Ethernet-anslutning
Annons
Annons