Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG 42PC1R

 Lägg i lista  Jämför
LG 42PC1R är nästan identisk med 42PC1RR. Det som skiljer är att PC1RR har dubbla TV-tuners, hårddisk för inspelning och endast en HDMI-ingång.. Båda modellerna har samma fina bild och rekommenderas varmt!
LG har arbetat hårt med att få fram en ny och mer lättanvänd hantering och har nu nya menyer i Windows-liknande miljö. Detta ger en logisk och överskådlig vägledning till de avancerade funktionerna. Menyerna finns på svenska, danska, finska och norska.
Panelen är ett genombrott för LG, nu har man tagit bort frontglaset och lagt till ett "Clear Filter" på skärmen. Detta ger bättre tryck i bilden samtidigt som det minskar skärmens vikt med ca 10kg. Nu väger den (utan bordsstativ) 24.2kg att jämföra med tidigare 42" som vägde 34.6kg med frontglas. På grund av att man skippar frontglaset är det mindre värme som samlas upp och man har därför lyckats göra världens första plasma-TV helt utan fläktar.
Bildbehandligen sker med hjälp av den nya XD Engine 3 med avancerade funktioner och hela 14 bitars bildprocessor. Den har tredimensionell färgjustering och brusreducering. Resultatet är en mycket bra bildkvalitet som tar LG ytterligare ett steg framåt. Kontrasten uppges till 10.000:1. På baksidan återfinns en komplett uppsättning kontakter. Bordsstativ ingår. Stäng
LG 42PC1R är nästan identisk med 42PC1RR. Det som skiljer är att PC1RR har dubbla TV-tuners, hårddisk för inspelning och endast en HDMI-ingång.. Båda modellerna har samma fina bil... Läs mer
Jämför pris på alla LG TV (285)
Inga priser