Prisjakt
Annons

Sonic Impact T-Amp

Sonic Impact T-Amp

RMS effekt, 8 ohm, 20Hz-20kHz: 10 W, Bredd: 160 mm
PrishistorikNu 545 kr
Jämför

Sonic Impact T-Amp

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4.5
(24)
Sorterat efter billigast pris
Vi har hittat produkten i totalt 1 butiker, varav 0 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.
Annons
Annons

Produktinformation

Du har säket hört och läst om små dosor som ska gör mirakel med ljudet och oftast visar det sig att de inte alls är så bra. Sonic Impact T-Amp är en sån liten dosa men den fungerar faktiskt så bra som folk säger att den gör! T-Amp är en liten förstärkare som kan driva ett par högtalare på 4 eller 8 ohm. Slutstegen är av typen klass T som kombinerar klass AB med den effektiva klass D. Resultatet är ett enastående ljud som du vanligtvis får betala flera tusen kronor för att uppnå. T-Amp drivs med 8 st AA-batterier eller en nätadapter på 12v DC / 2 ampere (Använder ni en adapter från tredje part var noga med polvändningen, plus (+) i mitten av pluggen). På baksidan finns klämkontakter för högtalarkabel samt en 3.5 mm miniplugg för ljudet som ska förstärkas. Som sagt, det här lilla underverket är värt mer än vad det kostar i ren ljudkvalitet och perfekt om du har tex en iPod och ett par högtalare. Det går även bra att driva stora högtalare och du kommer garanterat att bli förvånad över hur bra det låter!

Det billigaste priset för Sonic Impact T-Amp just nu är 545 kr. Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Funktioner
Inbyggd D/A-omvandlare
RMS effekt, 8 ohm, 20Hz-20kHz (alla)
10 W
Skivspelaringång (phono)
Bredd
160 mm
USB-kontakt
Nej
Annons
Annons