Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer PDP-436RXE

 Lägg i lista  Jämför
Pioneer PDP-436RXE är en ny modell från Pioneer där man tagit bort den separata mediareceivern och istället byggt in den i skärmen. Till skillnad från de andra 436-modellerna har RXE integrerade högtalare så dessa behöver inte köpas separat.
6:e generationens plasmaskärmar från Pioneer är självklart de bästa som lämnat deras fabrik och inte helt oväntat har EISA har redan utsett 50 tums skärmen till Bästa Plasma-TV 2005-2006.
Men den största nyheten är ändå priserna som fått sig en rejäl putt i rätt riktning!
Bildmässigt är de två största nyheterna Pureblack panel och Pure Drive 2HD. Pureblack är ett nytt mörkare frontglas på skärmen som ger en mycket bättre kontrast än tidigare, 3000:1. Pure Drive 2HD är en helt ny serie med bildhanteringskomponenter som ser till att bilden hela tiden är digital och att den behandlas på bästa sätt. Resultat är som sagt Pioneers bästa skärm någonsin och då de tidigare alla vunnit åtskilliga tester och blivit referensskärmar för många kan du lita på att det här är en av de bästa bilderna som går att få för pengar idag!
Upplösningen är densamma som på föregångaren, dvs 1024 x 768, och tillsammans med HDMI- och komponetingången är den klar för HDTV och får bära loggan HD ready.
Stativ köpes som tillbehör. Stäng
Pioneer PDP-436RXE är en ny modell från Pioneer där man tagit bort den separata mediareceivern och istället byggt in den i skärmen. Till skillnad från de andra 436-modellerna har ... Läs mer
Jämför pris på alla Pioneer TV ()
Inga priser