Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Kingpin Screens Electric Screen ES180 16:9 79" (174x97,9)

 Lägg i lista  Jämför
En bra eldriven duk till ett bra pris är vi många som vill ha och nu finns det en sån! Kingpin har tagit fram en högkontrastduk (ger bättre svärta) med elmotor som enkelt styrs med antingen en lös fjärrkontroll (skickar RF-signaler vilket underlättar montering) eller från en sladdkontroll.
Duken är gjord i PVC-belagd polyester för att få en så slät yta som möjligt och har en gain på 0.85 som passar de flesta av dagens projektorer med ett ljusflöde på 700 ANSI-lumen eller mer. Maskeringen är 4 cm runt om och räknas inte in i den angivna bildytan.
Kassetten är gjord i plåt och lackad i vitt. Fästena är gjorda för väggmontering men man kan enkelt hänga duken i taket med krokar. Motorn som är CE-märkt och testad för att klara 5 minuters kontinuerlig drift sitter monterade i kassetten till vänster. Duken ansluts till ett vägguttag och har en nätkabel på ca 6 meter.
Om priset är en avgörande faktor vid ditt dukval är Kingpin ett säkert köp som ger dig en prisvärd duk med gott resultat! Stäng
En bra eldriven duk till ett bra pris är vi många som vill ha och nu finns det en sån! Kingpin har tagit fram en högkontrastduk (ger bättre svärta) med elmotor som enkelt styrs me... Läs mer
Jämför pris på alla Kingpin Screens Projektordukar (88)
Inga priser