Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Canton Karat 709 DC

 Lägg i lista  Jämför
Karat modellerna har inte bara fått nya modellbeteckningar utan är en helt ny serie av välljudande högtalare i High-End klassen.
För att få så lätt möblerade högtalare som möjligt har Canton placerat basen på sidan (på de modeller som har separat bas) vilket också bidrar till en stabilare konstruktion. Mellanregister och bas har sina koner upphängda med den nya Wave-tekniken som tillåter en lång slaglängd utan att konerna rör sig i sidled och skapar onödig distortion.
Mellanregistren har koner i aluminium som gör dem vridstyva, lätta och därmed enklare att kontrollera. Diskanterna i aluminium-mangan är framtagna med avancerade datorprogram och spelar klockrent upp till 40.000 Hz (en människa med perfekt hörsel hör upp till ca 20.000 Hz).
Alla modeller (utom 701 och 705) har dubbla guldpläterade kontakter för bi-wiring och bi-amping. Golvhögtalarna har en shock absorber mellan hölje och golvplatta som i princip eliminerar kontakten med golvet. Till golvhögtalarna medföljer spikes.
709 DC är mellan modellen av golvhögtalarna i Karat-serien och har lite större element än 707 och kan därmed spela djupare. Tillägget DC står för Displacement Control och är enkelt förklarat ett filter som är kopplat till talspolen i elementet och kompenserar när det börjar dista. Detta är en av hemligheterna till att Canton får ut så fet bas ur sina högtalare med full kontroll. De kan köra elementet till bristningsgränsen där DC-filtret \"bromsar\" elementet innan det är \"för sent\" och missljud uppstår. Stäng
Karat modellerna har inte bara fått nya modellbeteckningar utan är en helt ny serie av välljudande högtalare i High-End klassen.
För att få så lätt möblerade högtalare som möjligt ...
Läs mer
Jämför pris på alla Canton Golvhögtalare (60)
Inga priser