Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Onkyo TX-SR803E

 Lägg i lista  Jämför
TX-SR803E kan verkligen kallas för hjärtat i en hembio. Lågnviåutgångarna för samtliga kanaler gör att du kan växa vidare med separat slutsteg om effekten inte skulle räcka till. HDMI-växlaren underlättar inkoppling av flera apparater till bildvisaren. THX Select2 certifieringen ger en fingervisning om att det här är en receiver av hög kvalitet!
803 har 7 st slutsteg som levererar 140 watt var vid 6 ohm vilket gör att den kan driva krävande högtalare. WRAT-tekniken ser till att alla frekvenser (10-100.000 Hz) hanteras som de ska av slutstegen. Onkyos VLSC-teknik ser till att vänster och höger fronthögtalare får en perfekt analog signal att jobba med.
D/A-omvandlarna är på 192 KHz/24 bits och dekodern klarar alla på DVD förekommande ljud format. Med Dolby Pro Logic 2x kan du få 6.1- och 7.1-ljud från vanliga CDs.
Den automatiska ljudkalibreringen sköts med en mikrofon som kopplas till receivern och sedan placeras där man brukar ha huvudet vid lyssningen. Följ instruktionerna på skärmen och några minuter senare är det klart. Ljudet är nu optimerat för just ditt rum.
Videokonverteringen innebär att du kan koppla in apparater via komposit och s-video för att sedan kunna skicka bildsignalen vidare som komponent till bildvisaren.
Med multiroom funktionen kan du spela upp en DVD i hembion och lyssna på tex radio i ett annat rum.
HDMI-växlaren består av 2 ingångar och 1 utgång. Har du en DVD-spelare med HDMI-utgång räcker det att dra en HDMI-kabel för både ljud och bild till förstärkaren. HDMI-utgången kan inte skicka vidare någon av de andra videosignalerna (tex komponent) eller kopplas till skärmen för OSD-menyerna (en separat komposit, s-video eller komponentkabel behövs för det).
Skillnaderna mot lillebror 703 är HDMI-växlaren och 10 watt mer effekt per kanal.
Precis som sina föregångare har 803 ett mycket varmt och behagligt ljud. Stäng
TX-SR803E kan verkligen kallas för hjärtat i en hembio. Lågnviåutgångarna för samtliga kanaler gör att du kan växa vidare med separat slutsteg om effekten inte skulle räcka till. ... Läs mer
Jämför pris på alla Onkyo Surroundförstärkare (26)
Inga priser