Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sanyo PLV-Z4SV

 Lägg i lista  Jämför
PLV-Z4SV är den svensksålda versionen av PLV-Z4. För denna gäller följande extra garantier:
Lampgaranti: 1 år alt. 750 timmar max brinntid.
Nya Sanyo PLV-Z4 påminner mycket om föregångaren Z3 men har förbättrats avsevärt på flera viktiga punkter.

Till att börja med är kontrasten höjd till enaståend 7000:1 vilket ger en klart förbättrad svärta och bättre djup i mörka bilder. Som en av de första projektorerna på marknaden jobbar Z4 med 12 bitars färgdjup vilket gör att den kan visa 68.7 miljard olika färger vilket kan jämföras med föregångarens 1 miljard. Ovanstående nyheter ihop med motorstyrd iris och automatisk optimering av ljusflödet borgar för en bild i världsklass!
HDMI är en självklarhet på nya projektorer och Z4 är inget undantag. Dubbla komponentingångar samt möjlighet att köra scart(RGB) direkt till VGA-ingången gör att man kan koppla in alla sina övriga apparater.
Z3:an var en av de absolut tystaste projektorerna på marknaden och nya Z4 är ännu tystare, 22 dB.
En stor fördel med Z4 gentemot konkurrenterna är man själv kan blåsa rent LCD-panelerna från damm. Dels sitter det ett bättre luftfilter vid insuget, dels finns en funktion som startas från menyn som via en specialfläkt blåser rent panelerna och sist men inte minst så medföljer en liten pump (se bild) som man själv kan använda i de små extra hålen på undersidan för att ta bort de sista dammet och fläkten inte lyckas blåsa bort det. Stäng
PLV-Z4SV är den svensksålda versionen av PLV-Z4. För denna gäller följande extra garantier:
Lampgaranti: 1 år alt. 750 timmar max brinntid.
Nya Sanyo PLV-Z4 påminner mycket om för...
Läs mer
Jämför pris på alla Sanyo Projektorer (3)
Inga priser