Prisjakt
Annons

Philips RC9800i

Philips RC9800i

Pekskärm (touchscreen), Gränssnitt: Infraröd (IR), Display
Jämför

Philips RC9800i

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
3.4
(7)

Produktinformation

Den helt nya superfjärren från Philips har allt du behöver i funktionalitet men framförallt är den en barnlek att använda och komma igång med! Till skillnad från föregående modeller (med tilläggsnamnet \"Pronto\") är RC9800i förberedd med en rejäl IR databas för olika fabrikat (över 600 olika) av ljud- och bildelektronik men den kan naturligtvis också läras upp genom nos-mot-nosmetoden, select&try eller autoscan.

Har du trådlöst nätverk hemma (skall vara kompatibelt med WiFi 802.11b) har du ett riktigt guldkorn i RC9800i! Den är nämligen helt förberedd för WiFi anslutning och anger du bara var på din PC du har dina musikfiler och bilder så kan du också nå dem från fjärren. En mjukvara att installera på din PC eller Mac som sköter detta medföljer i paketet och heter Philips Media Manager. Välj bara funktionen Watch/Listen i fjärrkontrollen och du är redo för en riktig multimediaupplevelse. Ljudet kan du lyssna på antingen direkt genom fjärrens inbyggda högtalare, eller om den är placerad i den medföljande dockningsstationen (som även laddar batterierna) skickas ljudet ut genom ett 3,5mm stereojack som du kan koppla till din förstärkare eller hembioreceiver. RC9800i är med andra ord också en trådlös mediaspelare för musik!

Rent hanteringsmässigt är den en dröm då den är så enkel att ställa in och programmera, samt att den har en mycket stark IR-sändare så att du kan vara säker på att den alltid når apparaten du vill styra även om du riktar fjärren åt ett annat håll. Den automatiserar också makron då den är aktivitetsbaserad och du kan därmed starta upp eller stänga av alla komponenter i din anläggning med ett enda knapptryck. Du kan också enkelt ange flera olika rum så att du kan styra flera separata system och bara ta med dig fjärren till nästa rum.

Den stora LCD-pekskärmen har hela 65.536 färger och 320 x 240 pixlars upplösning. Det inbyggda minnet är på 32MB (RAM) / 32MB (flash) så att du även kan lagra bildfiler på TV-stationernas logotyper etc. om du vill anpassa utseendet på displayen. Anslutningen till PC för programmering sker genom USB-anslutning. Fjärrkontrollen har även inbyggd högtalare och ett antal hårda knappar vid sidan om displayen för dedikerade funktioner (navigation, volym, kanalbyte etc). Allt för ett oöverträffat enkelt handhavande vi inte upplevt hittills på denna typen av fjärrkontroller.

Ta tillfället att rensa bort alla dina skrymmande fjärrkontroller och det komplicerade handhavandet av din anläggning. Byt till RC9800i så att hela familjen enkelt kan sköta den!

Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Pekskärm (touchscreen)
Ja
Gränssnitt
Infraröd (IR)
Antal enheter (max)
Display
Ja
Funktioner
Programmerbar, Bakgrundsbelysta knappar, Dockningsstation, Macrofunktion
Antal knappar
Annons
Annons