Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer VSX-AX4AVi

 Lägg i lista  Jämför
AX4AVi tar över efter AX5AVi och är en mycket kompetent och välljudande A/V-receiver.
THX Select certifieringen är en garanti för att produkten håller hög klass både när det gäller ljudet och materialet. Utöver denna kontroll är AX4AVi finkalibrerad av AIR Studios i London.
MCACC är Pioneers automatiska ljudkalibrering som vi själva testat och häpnas över varje gång. Ljudet blir otroligt bra efter att man kopplat in den medföljande mikrofonen, startat MCACC och väntat någon minut (görs bara en gång). Sex olika MCACC-inställningarn kan sparas och nytt är att man kan justera fasen med en ny teknik och förhindra stående ljudvågor i rummet.
Den kanske största nyheten är att AX4AVi har dubblar HDMI-ingångar och en HDMI-utgång. Som om det inte vore nog kan AX2AV konvertera komposit, s-video och komponent till HDMI. Med andra ord behöver man bara dra en kabel till TV:n.
Det lilla i:et i slutet på modellnamnet betyder att det går att koppla in tex en DVD-spelare (som Pioneers nya DV-989AVi) via i.Link (FireWire). Pioneer anser att detta är det bästa sättet att överföra det digitala ljudet (alltifrån Dolby Digital till DVD-Audio och SACD i upptill 6 kanaler). Med Pioneers PQLS sykroniseras de båda apparaternas kristallklockor för att minska jitter.
Har du en iPod full med musik är den bara att plugga in och du får upp menyerna på den bildvisare som är kopplad till AX4AVi och kan styra den med fjärrkontrollen.
Effekt är det gott om, 130 watt per kanal i 8 ohm, dvs totalt 910 watt (7 x 130) och sjävklart finns alla in- och utgångar för ljud som man behöver. Fjärrkontrollen kan programmeras med nos-mot-nos metoden och därmed kan du styra allt i din anläggning med en fjärrkontroll!
Förutom den extra effekten och i.Link-ingångarna är det övriga som skiljer AX4AVi från lillebror AX2AV att den har en USB-ingång för den som vill skicka musik via USB från tex sin dator. Stäng
AX4AVi tar över efter AX5AVi och är en mycket kompetent och välljudande A/V-receiver.
THX Select certifieringen är en garanti för att produkten håller hög klass både när det gäller...
Läs mer
Jämför pris på alla Pioneer Surroundförstärkare (26)
Inga priser