Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer DV-989AVi

 Lägg i lista  Jämför
Första leverans i början av december och begränsad tillgång enligt Svenska Pioneer.
Nya 989 tar över efter referensspelaren 868 och är troligtvis en av de mest kompletta spelarna på marknaden med makalös prestanda och mångsidighet! Möjligheten att skicka bilden digitalt via HDMI som 720p eller 1080i ger bild i absolut toppklass. För den som inte har HDMI- eller DVI-ingång (måste vara HDCP-kompatibel) går det bra att använda komponent, scart (RGB), s-video eller komposit.
Bilden skapas av en ny bildkrets som heter VQE9 och den jobbar med 108 Mhz/14 bits vilket ger en otroligt bra bild.
I alla superlativ över bilden får man inte glömma bort ljudet som hanteras av D/A-omvandlare från BurrBrown på 192 Khz/24 bits. Ljudet kan överföras som vanligt men även via 2 st FireWire utgångar. Den som har tex en Pioneer VSX-AX4AVi kan alltså överföra DVD-Audio och SACD utan störningar med en enda kabel och låta förstärkaren sköta avkodningen (1 st 1 meters FireWire-kabel medföljer DVD-spelaren). 989 använder HDMI 1.1 så det går utmärkt att skicka allt ljud (utom SACD multikanal) och bilden via en och samma HDMI-kabel till förstärkaren.
Som sig bör på en så här fin spelare är chassit uppbyggt i 3 skikt med en stabil bottenplatta i stål som håller alla kompoenter på plats och absorberar vibrationer som kan påverka ljudet negativt.
AIR Studios i England som varit med och tagit fram Pioneers senaste A/V-receivers har varit med och designat 989 för att få ut bästa möjliga ljud. Stäng
Första leverans i början av december och begränsad tillgång enligt Svenska Pioneer.
Nya 989 tar över efter referensspelaren 868 och är troligtvis en av de mest kompletta spelarna p...
Läs mer
Jämför pris på alla Pioneer DVD-spelare (1)
Inga priser