Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Marantz DV4600

 Lägg i lista  Jämför
DV4600 är framtagen för att matcha Marantz nya A/V-receivers i x600-serien. Marantz handplockar komponenterna och såväl fronten som chassit är gjort i metall för att minska störningar och vibrationer.
DV4600 spelar i stort sett alla skiv- och filformat, tex DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD, VCD, SVCD, MP3, WMA och JPG. Bilden skapas av ett bildchip på 54 MHz/10 bits och ljudet hanteras av en D/A-omvandlare på 192 KHz/24 bits (en nyare bättre version än på 4500).
Förutom den vanliga scartutgången som kan skicka RGB finns även en komponentutgång (YPbPr) som kan lämna en progressiv bild till skärmar och projektorer.
En nyhet på DV4600 som kan intressera den som värdesätter ett rent ljud är att alla videokretsar kan stängas av för att minska störningarna i ljudet. Strömförsörjningen är också bättre på 4600 än föregångaren. Stäng
DV4600 är framtagen för att matcha Marantz nya A/V-receivers i x600-serien. Marantz handplockar komponenterna och såväl fronten som chassit är gjort i metall för att minska störni... Läs mer
Jämför pris på alla Marantz DVD-spelare ()
Inga priser