Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Marantz SR4600

 Lägg i lista  Jämför
SR4600 är en helt ny A/V-receiver från Marantz. 7 slutsteg och dekoders för alla ljudformat gör den till en mycket prisvärd produkt.
Chassit är väl genomtänkt och fronten i metall. Inuti huserar de 7 slutstegen på vardera 80 watt vid 8 ohm. D/A-omvandlingen sköts av 192 KHz/24 bits DAC:ar av hög kvalitet.
Det nya DSP-chipet som sköter om avkodningen av tex Dolby Digital jobbar nu med 32 bits. Det nya chippet klarar alla på DVD förekommande ljudformat och har även DPL 2x som gör om tex 5.1-ljud till 7.1 för den som har alla högtalare inkopplade.
Andra funktioner är tex möjligheten att använda 2 av slutstegen till att driva ett par högtalare i ett annat rum (kan bara spela upp det som spelas i huvudrummet), enkel videokonvertering av komposit till s-video och viceversa (ingångar och utgång för komponentvideo finns också), HDCD-dekoder, A/B för fronthögtalarna (så att man kan skifta mellan två par) samt flera färdiga lägen för subwooferns delningsfrekvens. Stäng
SR4600 är en helt ny A/V-receiver från Marantz. 7 slutsteg och dekoders för alla ljudformat gör den till en mycket prisvärd produkt.
Chassit är väl genomtänkt och fronten i metall....
Läs mer
Jämför pris på alla Marantz Surroundförstärkare (22)
Inga priser