Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Optoma H79

 Lägg i lista  Jämför
Optomas toppmodell är en av marknadens mest prisvärda projektorer sett till att den erbjuder äkta high-end prestanda till ett mycket attraktivt pris. Det rejäla chassit ger mycket effektiv ljuddämpning av både fläkt och färghjul vilket i siffror ger en ljudnivå på endast 23dB, dessutom med låg frekvens som gör den i princip omärkbar när man ser på film. H79 är med andra ord en av de absolut tystaste projektorerna på marknaden.
Den sanslöst höga bildkvaliteten säkerställs med Texas Instruments nya DLP chip HD2+DC3 med HD-klar upplösning (DC3= Dark Chip 3). Färghjulet har 8 segment och snurrar med 5x hastighet. Detta gör att man i princip helt eliminerar RGB-flimmer (regnbågseffekt) och får en mycket stabil bild med fantastiskt bra färgåtergivning. Kontrasten är utmärkt med mycket djup svärta utan att förlora detaljåtergivning i mörka partier, detta kombinerat med bra optik ger en bild med fin skärpa och tredimensionell känsla.
Något unikt för denna DLP-projektor är dess vertikala lens-shift, vilket innebär att man kan montera projektorn på väggen och justera bildens höjd på duken. Detta underlättar monteringen betydligt och ger stor flexibilitet vad avser placering av projektorn i höjdled.
Som grädde på moset har H79 professionella kontakter av BNC-typ utöver de standardmässiga RCA. Naturligtvis klarar den även HDCP krypterat HD-material via dess DVI-ingång. En adapter medföljer så att man kan ansluta kabel med HDMI-kontakt, annars går det naturligtvis bra med ett vanligt HDMI-DVI eller DVI-DVI kablage beroende på vad man har för bildkälla. Stäng
Optomas toppmodell är en av marknadens mest prisvärda projektorer sett till att den erbjuder äkta high-end prestanda till ett mycket attraktivt pris. Det rejäla chassit ger mycket... Läs mer
Jämför pris på alla Optoma Projektorer (204)
Inga priser