Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer PDP-436XDE

 Lägg i lista  Jämför
6:e generationens plasmaskärmar från Pioneer är självklart de bästa som lämnat deras fabrik och inte helt oväntat har EISA har redan utsett 50 tums skärmen till Bästa Plasma-TV 2005-2006.
Men den största nyheten är ändå priserna som fått sig en rejäl putt i rätt riktning!
Bildmässigt är de två största nyheterna Pureblack panel och Pure Drive 2HD. Pureblack är ett nytt mörkare frontglas på skärmen som ger en mycket bättre kontrast än tidigare, 3000:1. Pure Drive 2HD är en helt ny serie med bildhanteringskomponenter som ser till att bilden hela tiden är digital och att den behandlas på bästa sätt. Resultat är som sagt Pioneers bästa skärm någonsin och då de tidigare alla vunnit åtskilliga tester och blivit referensskärmar för många kan du lita på att det här är en av de bästa bilderna som går att få för pengar idag!
Upplösningen är densamma som på föregångaren, dvs 1024 x 768, och tillsammans med HDMI- och komponetingången är den klar för HDTV och får bära loggan HD ready.
XDE-modellen har ett flertal mervärden som FDE-modellen saknar: Dubbla HDMI-ingångar, digital TV-tuner för marksänd digital-TV (Boxer), digital ljudutgång (optisk) för Dolby Digital, subwooferutgång, PC-ingång på framsidan (VGA), minneskortsläsare för tex digitalbilder från kameran, Picture-in-Picture som gör att bilden från tex en TV-kanal och en DVD-film kan visas samtidigt samt en flexiblare fjärrkontroll.

Den inbyggda digitalmottagaren är anpassad för Boxer och ett flertal kanaler kan ses gratis i detta nät, tex SV1 & 2 och TV4 (för mer information om aktuellt utbud, se www.boxer.se). Mediaboxen har dubbla antenningångar så att man kan ansluta dels tex en bordsantenn för digital-TV samt en analogsignal för kabel-TV.
Mediaboxen är 420 x 90 x 299 mm, väger 4.3 Kg och ingår i priset. Kabeln som går mellan mediaboxen och skärmen är 3 meter lång. Stativ och högtalare köpes som tillbehör.
Stäng
6:e generationens plasmaskärmar från Pioneer är självklart de bästa som lämnat deras fabrik och inte helt oväntat har EISA har redan utsett 50 tums skärmen till Bästa Plasma-TV 20... Läs mer
Jämför pris på alla Pioneer TV ()
Inga priser