Prisjakt
Annons

Apple iPhone XR 3GB RAM 64GB

Apple iPhone XR 3GB RAM 64GB

Operativsystem: Apple iOS 14, Skärmstorlek: 6.1 tum, Lanseringsår: 2018
PrishistorikNu 1 946 kr
Jämför

Apple iPhone XR 3GB RAM 64GB

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3.7
(37)
Annons
Vi har hittat produkten i totalt 41 butiker, varav 23 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.
Annons
Annons

Produktinformation

Apple iPhone XR släpptes 2018 och har en 6,1-tums LCD-skärm med True Tone-teknik. Telefonen har en bakre kamera på 12 megapixel, spelar in video i 4K-upplösning och är vädertålig med IP67-certifiering. Apple iPhone XR använder nya A12-processorn, stöder Face ID för snabbinloggning och släpps med iOS 12. Apple iPhone XR finns i storlekarna 64GB, 128GB och 256GB.

Det billigaste priset för Apple iPhone XR 3GB RAM 64GB just nu är 1 946 kr. Prisjakt jämför priser och erbjudande från 41 butiker.

Vanliga frågor

Apple lanserade iPhone XR i september 2018 tillsammans med syskonmodellerna iPhone XS och XS Max. Ingen av de tre mobiltelefonerna säljs av Apple idag. Du kan däremot hitta dem hos vissa återförsäljare och på begagnatmarknaden.
Apple uppdaterar iOS på sina mobiltelefoner i upp till sex år. Det betyder att iPhone XR stöds fram till 2025. Exakt datum är inte fastställt i skrivande stund.
Ja, den här modellen har stöd för inloggning med Face ID med sensorn som sitter ovanför skärmen i flärpen.
Ja, du kan göra kontaktlösa betalningar med Apple Pay. Allt du behöver göra är att lägga till dina betalkort, aktivera Apple Pay och placera mobiltelefonen mot kontaktytan på betalningsterminalen.
Prestandamässigt och funktionsmässigt så är båda mobiltelefonerna mycket lika. De två största skillnaderna är att iPhone XR har en större LCD-skärm med lägre upplösning än den OLED-panel som iPhone XS använder. Den senare har dessutom två bakre kameror där iPhone XR bara har en enda.
Varumärke
Operativsystem
Apple iOS 14
Skärmstorlek
6.1 tum
Lanseringsår
Internminne
64GB
4G (LTE)
Ja
Pekskärm (touchscreen)
Ja
Annons
Annons