Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer DV-868AVi

 Lägg i lista  Jämför
Troligtvis den mest kompletta spelaren på marknaden med makalös prestanda och mångsidighet! Den kanske största nyheten är möjligheten att skicka bilden digitalt via HDMI som 720p eller 1080i. För den som inte har HDMI- eller DVI-ingång (måste vara HDCP-kompatibel) går det bra att använda komponent, scart (RGB), s-video eller komposit.
Bilden skapas av en ny bildkrets som heter TREX och den jobbar med imponerande 216 Mhz/14 bits vilket ger en otroligt bra bild.
I alla superlativ över bilden får man inte glömma bort ljudet som hanteras av D/A-omvandlare från BurrBrown på 192 Khz/24 bits. Ljudet kan överföras som vanligt men även via 2 st FireWire utgångar. Den som har tex en Pioneer VSX-AX5i kan alltså överföra DVD-Audio och SACD utan störningar med en enda kabel och låta förstärkaren sköta avkodningen (1 st 1 meters FireWire-kabel medföljer DVD-spelaren).
Listan över de skiv- och filformat som DV-868AVi kan spela är också imponerande: DVD-Video, DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD-Audio, SACD, MP3, WMA och JPEG.
Vi har testat både ljud och bild från denna spelare och vart mycket imponerade!
Stäng
Troligtvis den mest kompletta spelaren på marknaden med makalös prestanda och mångsidighet! Den kanske största nyheten är möjligheten att skicka bilden digitalt via HDMI som 720p ... Läs mer
Jämför pris på alla Pioneer DVD-spelare (1)
Inga priser