Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

KiSS DP-508 80GB

 Lägg i lista  Jämför
Danska KiSS har för vana att göra produkter som konsumenterna vill ha och de var först med en DivX-certifierad spelare på marknaden. Nya DP-508 kan beskrivas som en mer avancerad version av storsäljaren DP-500 och den stora skillnaden är att 508 har en hårddisk på 80 GB som man kan spara musik och film på.
DP-508 har ett inbyggt nätverkskort (Ehternet 10/100) som gör att man tillsammans med den medföljande programvaran för PC (finns även till MAC) kan koppla ihop sin dator med 508 och njuta av filmer och musik direkt från datorn. Det går också bra att lyssna webbradio och DP-508 spelar de flesta skiv- och filmformaten inklusive DivX.
På baksidan finns de vanligaste bild och ljudutgångarna. Scartutgången är lite speciell då den dels kan skicka vanlig RGB till en TV men också en progressiv komponentsignal till skärmar och projektorer (kabeln för komponentsignalen finns under tillbehör).
Stäng
Danska KiSS har för vana att göra produkter som konsumenterna vill ha och de var först med en DivX-certifierad spelare på marknaden. Nya DP-508 kan beskrivas som en mer avancerad ... Läs mer
Jämför pris på alla KiSS DVD-spelare (7)
Butik Info Mervärde Omdöme Pris   Lagerstatus Inkl. frakt Länkar Benämning
Erbjudanden från 1 butiker, inkluderat 0 betalande butiker.
Vårt mål är att lista alla erbjudanden som finns på marknaden.
Läs mer
Visa begagnade produkter och demoprodukter