Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Focal Chorus CC 700 S

 Lägg i lista  Jämför
Nya Chorus S-serien har inte en skruv gemensamt med sina föregångare. Allting är nytt och JMlab har inte sparat på krutet utan höjt nivån på ljudet ett snäpp till med hjälp av tekniker och material som återfinns i deras betydligt dyrare modeller.
Diskanten är inverterad och togs fram vid arbetet med Grand Utopia Be. Den är gjord med en mix av aluminium och magnesium. De större elemten har korg i aluminium och koner i PolyGlass. Delningsfiltret är av typen OPC (Optimum Phase Crossover) som återfinns även i de dyrare modellerna.
Chorus CC700 S är den största av de två centerhögtalarna och bestyckad med 2 st 6½-tums element och en 1-tums diskant. Den passar bra med alla modeller och bör väljas av den som vill ha så bra dialog som möjligt och om fronthögtalarna är 714 S eller 726 S. På baksidan finns guldpläterade högtalarkontakter och högtalaren är magnetiskt avskärmad för att inte störa TV:ns bild.
Stäng
Nya Chorus S-serien har inte en skruv gemensamt med sina föregångare. Allting är nytt och JMlab har inte sparat på krutet utan höjt nivån på ljudet ett snäpp till med hjälp av tek... Läs mer
Jämför pris på alla Focal Centerhögtalare (10)
Inga priser