Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Focal Chorus CC 70 S

 Lägg i lista  Jämför
Nya Chorus S-serien har inte en skruv gemensamt med sina föregångare. Allting är nytt och JMlab har inte sparat på krutet utan höjt nivån på ljudet ett snäpp till med hjälp av tekniker och material som återfinns i deras betydligt dyrare modeller.
Diskanten är inverterad och togs fram vid arbetet med Grand Utopia Be. Den är gjord med en mix av aluminium och magnesium. De större elemten har korg i aluminium och koner i PolyGlass. Delningsfiltret är av typen OPC (Optimum Phase Crossover) som återfinns även i de dyrare modellerna.
Chorus CC70 S är den mindre av de två centerhögtalarna och bestyckad med 2 st 5½-tums element och en 1-tums diskant. Det gör att den passar perfekt ihop med 705 S och 714 S men självklart går den bra att använda till de andra modellerna också. På baksidan finns guldpläterade högtalarkontakter och högtalaren är magnetiskt avskärmad för att inte störa TV:ns bild.
Stäng
Nya Chorus S-serien har inte en skruv gemensamt med sina föregångare. Allting är nytt och JMlab har inte sparat på krutet utan höjt nivån på ljudet ett snäpp till med hjälp av tek... Läs mer
Jämför pris på alla Focal Centerhögtalare (13)
Butik Info Mervärde Omdöme Pris   Lagerstatus Inkl. frakt Länkar Benämning
Erbjudanden från 1 butiker, inkluderat 0 betalande butiker.
Vårt mål är att lista alla erbjudanden som finns på marknaden.
Läs mer
Visa begagnade produkter och demoprodukter
Denna produkt har ett alternativt pris från 1 000:- . Du kan välja vilka du vill se på din inställningssida. Du kan också klicka här för att visa alla.