Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

KEF XQ2C

 Lägg i lista  Jämför
Den påkostade centern i XQ-serien bjuder på en mycket klar återgivning. Formen är elegant modern och tekniken i det absoluta toppsegmentet. Intressant att känna till är att XQ högtalarna kombinerar fördelarna hos den nya Q-seriens Uni-Q element med Reference-seriens Hypertweeter för extremt stort frekvensomfång. Kombinerat med baselement med extremt låg distortion och audiofilkomponenter i delningsfiltret ger det en högtalare som presterar bättre än det mesta i prisklassen. Högtalarens finish är ett kapitel för sig. Du kan välja ljus snygg lönnfanér eller extravagant lackering i silver metallic eller grafit metallic. Båda lackalternativen är högglanspolerade och gör sig mycket bra både i moderna och mer klassiska hem. Frontbaffeln är i silveranodiserad aluminium (!).
Precis som golvmodellen XQ5 är centerhögtalaren en äkta 4-vägskonstruktion med dubbla baselement, Uni-Q mellanregister med mittmonterad diskant samt Reference seriens speciella Hypertweeter för frekvenserna mellan 15kHz och 55kHz. Denna centerhögtalare har en enastående förmåga att förmedla detaljer vilket gör filmen mer levande och ger suverän närvarokänsla.
Fot medföljer. Stäng
Den påkostade centern i XQ-serien bjuder på en mycket klar återgivning. Formen är elegant modern och tekniken i det absoluta toppsegmentet. Intressant att känna till är att XQ hög... Läs mer
Jämför pris på alla KEF Centerhögtalare (10)
Inga priser