Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL Northridge E80

 Lägg i lista  Jämför
JBL som ingår i Harman koncernen har funnits med länge och gjort sig ett stort namn inom professionellt ljud som studio och PA. De senaste åren har man hållt en ganska låg profil men nu kommer man med Northridge E-serien som på allvar ska visa vad JBL kan prestera inom hembio. De välbyggda och magnetiskt avskärmade högtalarna har försetts med JBLs senaste teknik och ger ett neutralt ofärgat ljud som lutar åt det varmare hållet.
E 80 är en rejäl golvhögtalare med hög känslighet som ger ett rejält tryck. Med sina dubbla 170 mm baselement letar sig frekvenskurvan ner till 38 Hz. Vikten på 18.2 Kg avslöjar att det är ett massivt bygge som tål att vara med när det hettar till i filmerna.
På baksidan finns dubbla uppsättningar med guldpläterade högtalarkontakter av skruvtyp som tar bananer. Möjlighet till bi-wiring för den som vill och 4 st metallspikes medföljer också.
Stäng
JBL som ingår i Harman koncernen har funnits med länge och gjort sig ett stort namn inom professionellt ljud som studio och PA. De senaste åren har man hållt en ganska låg profil ... Läs mer
Jämför pris på alla JBL Golvhögtalare (20)
Inga priser