Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Denon DVD-700

 Lägg i lista  Jämför
Denon är kända för den höga kvalitén på sina produkter vilket märks på priserna (kvalitet kostar). Nu har de tagit fram DVD 700 som är en grundläggande DVD-spelare med alla de funktioner och finesser som krävs av en modern DVD-spelare. Priset är mycket bra och kombinerad med någon av Denons A/V-receivers kommer DVD 700 att ge ett mycket bra ljud och en bild i toppklass!
Till skillnad från många andra spelare i prisklassen har DVD 700 en front i aluminium. Bildutgång med RGB via Scart finns självklart men även komponent (YPbPr) för den som vill koppla spelaren till en projektor eller plasmaskärm.
För ljudet finns både coaxial och optisk digitalutgång samt en analog som bör användas för CD då spelarens inbyggda D/A-omvandlare på 192 KHz/24 bits används.
Det finns många olika skiv- och filformat i dag och DVD 700 tar de flesta: DVD-Video, DVD-R/RW (DVD+R/RW ska inte vara några problem heller), CD, CD-R/RW, MP3, JPEG, WMA, Kodak Picture CD, VCD och SVCD.
DVD 700 har också ett bufferminne på 2 MB som ska förhindra långa avbrott vid lagerbytet på DVD-filmer.
Stäng
Denon är kända för den höga kvalitén på sina produkter vilket märks på priserna (kvalitet kostar). Nu har de tagit fram DVD 700 som är en grundläggande DVD-spelare med alla de fun... Läs mer
Jämför pris på alla Denon DVD-spelare ()
Inga priser