Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer DV-585A

 Lägg i lista  Jämför
DV-585A är en av marknadens mest mångsidiga DVD-spelare i den här prisklassen eller vad sägs om möjligheten att spela upp följande format: DVD-Audio, SACD (både 2 och flerkanals inspelningar), DVD-Video, DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD, CD-R/RW, VCD, SVCD, MP3 (från CD eller DVD-R), JPEG (både brända på CD-R/RW samt Kodaks och Fujis egna) DivX och WMA.
D/A-omvandlarna för ljudet kommer från BurrBrown (PCM 1736) och är som tidigare på 192 kHz/24 bits. Spelaren har inbyggd dekoder för Dolby Digital och DTS. På baksidan hittar vi en 5.1-lågnivå utgång för överföring av tex DVD-Audio eller SACD. Det digitala ljudet kan skickas antingen med en coaxialkabel eller en optiskkabel. För vanlig TV finns det en scart-utgång (RGB), s-video och komposit.
För att kunna spela DVD-Audio/SACD måste DVD-spelaren kopplas till förstärkarens 5.1 ingång via analoga RCA-kablar. Tex Supras 6 RCA - 6 RCA eller Goldkabel 6 RCA om man ska utnyttja alla kanaler. Denna koppling kan också användas för DVD-Video och då används DVD-spelarens inbyggda dekoder och inte förstärkarens (för att använda förstärkarens dekoder ska överföringen vara digitala).
Med lång erfarenhet av Pioneers DVD-spelare och deras förmåga att återge ljud och bild är detta en spelare vi varmt rekommenderar. Framför allt till den som sätter stort värde på bra musikåtergivning.
Ersätter DV-575A.
Stäng
DV-585A är en av marknadens mest mångsidiga DVD-spelare i den här prisklassen eller vad sägs om möjligheten att spela upp följande format: DVD-Audio, SACD (både 2 och flerkanals i... Läs mer
Jämför pris på alla Pioneer DVD-spelare (1)
Inga priser