Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer VSX-1015

 Lägg i lista  Jämför
VSX-1015 är enligt Pioneer den första A/V-receivern med THX Select2 certifiering! Detta borgar för en mycket gedigen produkt som uppfyller de högt ställda kraven från THX om hur det ska låta.
Effekten är 7 x 150 watt (6 ohm). Om du inte använder de två extra slutstegen så går det bra att koppla in två olika par med fronthögtalare och skifta mellan dem med en knapp på frontpanelen. Eller så kan man få ett bättre ljud ur fronthögtalarna genom att bi-ampa dem.
Innan för skalet har 1015 en helt annan design än lillebröderna med sånna fina namn som 3D Space Frame och Symmetrical Power Train Design.
Dekodandet av ljudformaten från tex DVD sköts av ett nytt 180 MIPS chip från Motorola. Dekodern kan koda av Dolby Digital EX, DTS-ES (Matrix & Discrete), DTS 96/24 samt skapa DPL 2x. En nyhet är WMA9 som är ett nytt ljudformat från Microsoft. D/A-omvandlarna är också nya och på 192 KHz/24 bits för bästa ljud.
För en enklare inställning av VSX-1015 i just ditt rum finns det fina kalibreringssystemet MCACC med mikrofon. Mikrofonen placeras vid lyssningspositionen, du trycker sedan på en knapp och några minuter senare har 1015 kalibrerat sig själv. MCACC fungerar otroligt bra även för den med erfarna öron.
Fjärrkontrollen har en upplyst LCD-dipslay och kan lära sig andra kontrollers koder med nos-mot-nos metoden.
1015 har OSD-menyer som gör inställningarna ännu enklare.
Tunerdelen har RDS och det går att förprogrammera 30 stationer som snabbval.
VSX-1015 ersätter VSX-1014.
Stäng
VSX-1015 är enligt Pioneer den första A/V-receivern med THX Select2 certifiering! Detta borgar för en mycket gedigen produkt som uppfyller de högt ställda kraven från THX om hur d... Läs mer
Jämför pris på alla Pioneer Surroundförstärkare (16)
Inga priser