Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer VSX-915

 Lägg i lista  Jämför
VSX-915 är en mycket kompetent A/V-receiver med finesser som automatisk MCACC, bi-amping av fronthögtalarna och lärbar fjärrkontroll med LCD-display.
Effekten är 7 x 100 watt (8 ohm). Om du inte använder de två extra slutstegen så går det bra att koppla in två olika par med fronthögtalare och skifta mellan dem med en knapp på frontpanelen. Eller så kan man få ett bättre ljud ur fronthögtalarna genom att bi-ampa dem.
Dekodandet av ljudformaten från tex DVD sköts av ett nytt 180 MIPS chip från Motorola. Dekodern kan koda av Dolby Digital EX, DTS-ES (Matrix & Discrete), DTS 96/24 samt skapa DPL 2x. En nyhet är WMA9 som är ett nytt ljudformat från Microsoft. D/A-omvandlarna är också nya och på 192 KHz/24 bits för bästa ljud.
För en enklare inställning av VSX-915 i just ditt rum finns samma fina kalibreringssystem som i storebror VSX-1015, dvs 5 bands MCACC med mikrofon. Mikrofonen placeras vid lyssningspositionen, du trycker sedan på en knapp och några minuter senare har 915 kalibrerat sig själv. MCACC fungerar otroligt bra även för den med erfarna öron.
Fjärrkontrollen har en upplyst LCD-dipslay och kan lära sig andra kontrollers koder med nos-mot-nos metoden.
Tunerdelen har RDS och det går att förprogrammera 30 stationer som snabbval.
VSX-915 ersätter VSX-914.
Stäng
VSX-915 är en mycket kompetent A/V-receiver med finesser som automatisk MCACC, bi-amping av fronthögtalarna och lärbar fjärrkontroll med LCD-display.
Effekten är 7 x 100 watt (8 oh...
Läs mer
Jämför pris på alla Pioneer Surroundförstärkare (10)
Inga priser