Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer DVR-530H 160GB

 Lägg i lista  Jämför
Nu är ersättaren till DVR-520H äntligen här! Bland nyheterna finns progressive scan på komponentutgången, dubbelt stå stor hårddisk och Digital Audio Jukebox.

Inspelningen sker på DVD-R/RW (nu även på DualLayer DVD-R) eller hårddisken och det finns 7 olika kvalitetslägen att välja mellan som sträcker sig från 1 till 6 timmar vilket ger totalt 42 olika möjligheter. De inspelade skivorna kan spelas upp i alla moderna DVD-spelare.
De som spelats in på hårddisken kan enkelt föras över till en DVD-R eller DVD-RW och detta sker med 48x hastighet. Med Pioneers nya grafiska användargränssnitt är det busenkelt att spela in från TV. Tex kan man välja att spela in Nyheterna mellan 22-22:30 varje dag och ange om varje inspelning ska lagras för sig eller om samma utrymme ska användas hela tiden.
För den som vill spela in från sin DV-kamera erbjuder 530H en smart funktion där man med DVD-recorderns fjärrkontroll kan styra DV-kameran när den är ansluten via FireWire (i.Link). Skönt att slippa hålla reda på alla fjärrkontroller!
En mycket användbar funktion är Chase Play som innebär att man samtidigt som inspelningen pågår kan börja titta på den från början, och den fortsätter att spela in! Perfekt om man kommer hem en kvart för sent och vill se programmet från början (DVD-RW skivan måste klara minst x2 för att detta ska fungera eller så måste inspelningen ske på hårddisken).
CM Skip är en knapp på fjärrkontrollen som hoppas fram 30 sekunder i inspelningen och man kan trycka på den flera gånger för att hoppa över inspelad reklam.
Den största skillnaden mot tidigare DVD-recorders från Pioneer är att det nu finns en komponentutgång med progressive scan för bästa bild till skärm eller projektor. Perfekt för dig som vill visa TV-program från den inbyggda TV-mottagaren.
Digital Audio Jukebox gör det möjligt att "rippa" tex CDs och spara dem på hårddisken och sedan göra spellistor.
Stäng
Nu är ersättaren till DVR-520H äntligen här! Bland nyheterna finns progressive scan på komponentutgången, dubbelt stå stor hårddisk och Digital Audio Jukebox.

Inspelningen sker på ...

Läs mer
Jämför pris på alla Pioneer DVD-spelare (5)
Inga priser