Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech Harmony 885

 Lägg i lista  Jämför
Logitech har släppt en ny serie universalfjärrkontroller och det här är top of the line produkten i denna serie. Med Harmony 885 så har du allt du behöver som normal användare för att stoppa undan dina övriga fjärrkontroller och låta denna vackra skapelse ensam ta över soffbordet.
Den är inte bara skön att se på utan hanteringen är mycket enkel då man kan koppla upp den enkelt via en USB kabel till datorn och då via Internet får tillgång till Logitechs i det närmaste alltäckande databas över originalfjärrkontrollskoder. Du kan programmera in egna macron. Harmony 885 är även lärbar i de fall du inte skulle hitta din originalprodukt i Logitechs databas. Ända upp till 15 enheter kan samtidigt vara inprogrammerade i fjärrkontrollen observera dock att den enbart kan ersätta fjärrkontroller som arbetar med IR-signaler (vanligast) och inte Radio-signaler.
I paketet ingår själva fjärrkontrollen, batteri och laddningsstation samt USB-kabel och programvara för din dator.
Stäng
Logitech har släppt en ny serie universalfjärrkontroller och det här är top of the line produkten i denna serie. Med Harmony 885 så har du allt du behöver som normal användare för... Läs mer
Jämför pris på alla Logitech Fjärrkontroller (12)
Inga priser