Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Yamaha RX-V757

 Lägg i lista  Jämför
Yamahas största och starkaste receiver i x57-serien är en mycket användarvänlig produkt som förutom allt det som 657 har dessuom erbjuder phono-ingång (för vinylspelare), lärbar fjärrkontroll med LCD-display.
757 har 7 st slutsteg på vardera 100 watt (vid 8 ohm) och kan hantera frekvenser upp till 100.000 Hz vilket gör att den är lämplig för DVD-Audio och SACD.
Alla modeller i x50-serien har samma DSP-processor (YSS-930 32-bits) och dekoder (YSS-948 32-bits) vilket gör att de kan koda av alla på DVD förekommande ljudformat. Alla kanaler hanteras av D/A-omvandlare på 192 Khz/24 bits.
Yamaha har alltid haft många DSP-funktioner i sina förstärkare och x57 är inget undantag. 14 st DSP-program och 10 st surroundprogram finns att tillgå för den som vill förflytta lyssnandet till en annan plats (tex Jazz Club, Stadium etc). Nytt är också att de kan skapa 6.1- och 7.1 ljud med nya Dolby Pro Logic 2x.
På baksidan finns det mesta som man kan önska sig, tex: 7.1-lågnivåingång för tex DVD-Audio och SACD samt 7.1-utgång för att mata externa slutsteg, 4 optiska och 2 coaxiala digitalingångar, 1 optisk digitalutgång, 2 stereoingångar, 2 ingångar och 1 utgång för komponentvideo, 1 phonoingång mm.
Ljudfördröjning kan ställas in för att juster problem med läppsynk (kan uppstå om tex en projektor jobbar för länge med bilden i förhållande till ljudet), A + B högtalarutgångar, Pure Direct Stereo Mode för tvåkanalsmusik, RDS-mottagare med 40 förval, OSD-menyer mm.
YPAO är Yamahas automatiska ljudkalibreringssystem som förenklar installationen och förbättrar ljudet. Placera den medföljande mikrofonen där lyssnarens huvud brukar vara placerad och tryck sedan på en knapp så fixar förstärkaren alla inställningar. Enklare kan det inte bli!
Ersätter RX-V750RDS
Stäng
Yamahas största och starkaste receiver i x57-serien är en mycket användarvänlig produkt som förutom allt det som 657 har dessuom erbjuder phono-ingång (för vinylspelare), lärbar f... Läs mer
Jämför pris på alla Yamaha Surroundförstärkare (24)
Inga priser