Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Harman Kardon DVD 30

 Lägg i lista  Jämför
Efter många om och men är den nu äntligen här: H/K DVD-30. För er som känner till Harman Kardons DVD-spelare är den enklaste förklaringen att DVD-30 är en DVD-25 som kan spela upp DVD-Audio.
Precis om DVD-25 kan den skapa en progressiv bild på sin komponentutgång och nu mera är PS-PAL standard från fabriken så ingen modifiering behövs.
För att behärska DVD-Audio fullt ut har H/K använt 192 KHz/24 bits D/A-omvandlare från Wolfson och på baksidan finns en 5.1-lågnivåutgång som ska användas för kopplingen till förstärkaren.
H/K DVD-30 spelar upp det mesta eller vad sägs om följande format: DVD-Video, DVD-Audio, DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD, CD-R/RW, MP3, WMA, VCD, SVCD och JPEG.
H/K har också lagt med en smart funktion som ger en testbild via en knapptryckning och inställningarna av bilden blir genast mycket enklare.
tillhör den nya skaran av progressiva DVD-spelare som kan stoltsera med progressive scan (PS)uppspelning. PS ger bättre upplösning när man använder den med bildvisare som klarar av PS, tex projektorer eller plasmaskärmar.
DVD-25 klarar även av att spela upp MP3-musik inspelad på CD-R/RW och den har inbyggd D/A-omvandlare från Wolfson på 192 kHz / 24 bit för ljudet.
Stäng
Efter många om och men är den nu äntligen här: H/K DVD-30. För er som känner till Harman Kardons DVD-spelare är den enklaste förklaringen att DVD-30 är en DVD-25 som kan spela upp... Läs mer
Jämför pris på alla Harman Kardon DVD-spelare ()
Inga priser