Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Harman Kardon AVR 335

 Lägg i lista  Jämför
H/K firar 50 år i branschen och har gjort sig kända inom hembiokretsar för att tillverka kraftfulla A/V-förstärkare med rejäl strömförsörjning vilket gör att de kan hantera även svårdrivna högtalare med bibehållen kontroll.
Med 7 st slutsteg på 55 watt vardera är AVR 335 en modern A/V-receiver som ger användaren möjlighet att själv välja om den ska användas ihop med en 5.1-, 6.1- eller 7.1-uppsättning av högtalare (det går självklart bra att ansluta färre högtalare också).
H/Ks EzSet+ är en rumskalibrering som tillsammans med den medföljande mikrofonen gör installationen till en barnlek. Koppla in högtalarna, placera mikrofonen där du brukar sitt och tryck på en knapp så fixar AVR 335 alla avstånd, nivåer och delays. Mycket smidigt.
Multiroom-funktionen gör att den som inte använder de två extra slutstegen i rum 1 kan använda dem för att driva 1 par högtalare i ett annat rum.
Dekodern hanterar alla på DVD förekommande ljudformat och med en anlog 7.1-lågnivåingång och dito utgång är den framtidssäker och utbyggbar med externa slutsteg.
Dolby Headphones gör att man kan få ett surroundliknande ljud i ett par hörlurar. Dolby Pro Logic 2x är en DSP-funktion som gör om 5.1-ljud till 7.1.
På baksidan finns 2 ingångar och 1 utgång för komponentvideo (YPbPr) så den fungerar perfekt som bildväxlare till en projektor eller liknande. OSD-menyer gör installationen till en enkel match.
Fjärrkontrollen kan programmeras med fabrikskoder för att styra 8 andra apparater och det går att spela in macron så att man med en knapptryckning kan utföra flera saker (max 19 kommandon). RDS-radion har 30 förval.
Ersätter AVR-330.
Stäng
H/K firar 50 år i branschen och har gjort sig kända inom hembiokretsar för att tillverka kraftfulla A/V-förstärkare med rejäl strömförsörjning vilket gör att de kan hantera även s... Läs mer
Jämför pris på alla Harman Kardon Surroundförstärkare (2)
Inga priser