Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Vincent SV-236

 Lägg i lista  Jämför
En 2-kanals hybrid förstärkare från Vincent som tack vare tekniken inte utvecklar den värme som normalt rena rörförstärkare gör, och inte blir så stor och klumpig som rena transistorförstärkare i den här klassen blir. Ett kvalitetsbygge med snygg design där det ena röret är upplyst och synligt i fronten.

Fjärrkontrollen har en klassisk layout och är byggd i Aluminium, den väger skönt tungt i handen och det känns att det är hög kvalitet.

Denna hybridförstärkare levererar ordentligt med tryck och pondus i basen med bibehållen kontroll. Men den är också kababel till ett utmarkerat mellanregister och diskant och den klarar verkligen att spela alla sorters musik med glädje och närvaro. Vi har testat den här förstärkaren med de flesta av våra högtalare och den lyfter verkligen högtalarna till helt nya höjder.

AVGuide har testat den här förstärkaren och de summerar sitt test med:

\"It should be about enjoying the widest variety of music with the greatest degree of enjoyment at the lowest possible cost. By that measure, the Vincent SV-236 is a winner. If you\'re looking for long-term musical satisfaction, real-world versatility, and compatibility with almost every loudspeaker on the planet at a price that won\'t put you in debt for the next five years, the Vincent is for you.\"

Du finner hela recensionen här


Frequency range: Stäng
En 2-kanals hybrid förstärkare från Vincent som tack vare tekniken inte utvecklar den värme som normalt rena rörförstärkare gör, och inte blir så stor och klumpig som rena transis... Läs mer
Jämför pris på alla Vincent Stereoförstärkare (15)
Inga priser