Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Northern Star NS-PLA-50HDiX

 Lägg i lista  Jämför
Northern Star är ett svenskt märke som står för kvalitet, design och användarvänlighet. Den drivande visionen bakom varumärket är att generera nyskapande produkter i det kreativa gränslandet mellan teknik, design och mode.
Skärmarna tillverkas av Hitachi (som nyligen köpt upp Fujitsis fabriker) så det rör som produkter av hög kvalitet!
PLA-50i är en WXGA-upplöst plasma på 1366 x 768 pixlar vilket gör den klar för HDTV. Kontrasten är fina 3000:1 vilket ger en mycket bra bild.
Dubbla TV-tuners gör det möjligt att titta på tex SVT 1 på ena delen och skärmen och samtidigt hålla koll på när reklamen är slut i TV3 på den andra halvan.
Under skärmen sitter ett stor antal kontakter som täcker alla behov. En DVI-D ingång som är HDCP-kompatibel gör att man kan skicka in HDTV-signaler (720p eller 1080i) från tex en DVD-spelare för enastående bild. Dubbla scartkontakter som båda tar RGB och dubbla komponentingångar. Skärmen accepterar alla videosignaler: 480i/p, 576i/p, 720p och 1080i.
Högtalare och stativ finns att köpa som tillbehör.
Stäng
Northern Star är ett svenskt märke som står för kvalitet, design och användarvänlighet. Den drivande visionen bakom varumärket är att generera nyskapande produkter i det kreativa ... Läs mer
Jämför pris på alla Northern Star TV ()
Inga priser