Prisjakt
Annons

Infinity Kappa Surround

Infinity Kappa Surround

Signalseparation: 2-vägs, Trådlös anslutningsteknik: Nej, Typ av lådkonstruktion: Bipol/Dipol
Jämför

Infinity Kappa Surround

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4.6
(9)

Produktinformation

Infinity Kappa Surround är gjord för hembio i första hand. Med möjligheten att ställa om högtalaren från bipolär till dipolär kan man själv prova sig fram för bästa resultat (läs mer längst ner).

Kappa-serien är byggd med de bästa materialen för en så stum konstruktion som möjligt när det gäller oönskade resonanser. Elementen är byggda med C.M.M.D-teknik (Ceramic Metal Matrix Diaphragm) som är en kombination av keramik och aluminium. Det är 3 gånger så styft som titan och 85 gånger så styft som en vanlig papperskon. Resultatet är ett element som kan röra sig sanbbt och exakt!

Högtalarkontakterna är guldpläterade och den som vill kan använda bi-wiring eller bi-amping för att driva Kappa-högtalarna. På baksidan finns fästen för väggmontering.

En enkel förklaring till vad bipolär och dipolär är:

Bipolär innebär att elementen, som på Kappa Surround sitter två och två med ryggen mot varandra, spelar i fas. Alla koner rör sig inåt och utåt samtidigt, precis som på ett par vanliga högtalare.

Dipolär innebär att ett av de två paren med element rör sig ur fas med det andra paret. När ena paret rör sig inåt rör sig det andra paret utåt.

Den stora fördelen med Kappa Surround är att man med en enkel knapp på högtalaren kan välja bipolär eller dipolär efter egen smak.

Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Signalseparation
2-vägs
Trådlös anslutningsteknik
Nej
Typ av lådkonstruktion
Bipol/Dipol
Effekt (peak/max)
Diskantelement, typ
Keramik/Metal(CMMD)
Aktiv
Annons
Annons