Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

BBK DV971H Regionsfri

 Lägg i lista  Jämför
Kinesiska BBK gör nu entré på den svenska marknaden och det kunde knappast ha börjat bättre. Tidningen M3 rekommenderar DV971med följande motiveringe: "En stilren och extremt slimmad DVD-spelare med funktioner och anslutningar utöver det vanliga. Ett mycket bra köp helt enkelt."
H:et i modellnamnet betyder att spelaren har en DVI-utgång (inte HDCP-kompatibel) som kan skicka 480p, 576p, 720p och 1080i. Bilden skapas av ett DCDi-chip från Faroudja som brukar återfinnas i betydligt dyrare spelare.
DV971H spelar i princip alla skiv- och filmformat och är den billigaste spelare vi känner till som kan spela upp det högupplösta flerkanalsformatet för musik, DVD-Audio.
För bilden finns en vanlig scartutgång med RGB samt en komponentutgång (enbart interlace, 480i och 576i).
Levereras regionsfri!
DV971H är en mycket prisvärd spelare som vi kan rekommendera till den som vill ha en multiformatsmaskin! En 1.5 meters DVI-kabel av enklare sort medföljer.
Stäng
Kinesiska BBK gör nu entré på den svenska marknaden och det kunde knappast ha börjat bättre. Tidningen M3 rekommenderar DV971med följande motiveringe: "En stilren och extremt slim... Läs mer
Jämför pris på alla BBK DVD-spelare ()
Inga priser