Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Onkyo TX-SR602E

 Lägg i lista  Jämför
Ett kliv uppåt i pris ska också ge mer funktioner och välljud. Nya 602E stoltserar med 7 slutsteg, 32-bits dekoder, D/A-omvandlare på 192 KHz/24, videokonvertering, multiroom och automatisk kalibrering med mikrofon. Kort och gått en makalös manick!
Om vi börjar med förstärkeriet så matas de 7 slutstegen på 120 watt (6 ohm) vardera av Onkyos nya HCPS-transformator (High Current Power Supply) som ser till att det finns rejält med ström när det behövs. WRAT står för Wide Range Amplifier Technology och innebär att 602E kan hantera signaler från 10 Hz upp till 100.000 Hz. Dagens högtalare klarar inte av dessa frekvenser men när de gör det så blir 602E inte omodern utan fortsätter att spela DVD-Audio och SACD utan problem. Tillsammans med den övriga elektroniken ger detta ett varmt och behagligt ljud från 602E som är en fröjd för öronen.
Vår erfarenhet av kalibreringar med mikrofon är mycket god och det är därför härligt att se att även Onkyo nu kan erbjuda detta till 602E. Placera mikrofonen där du brukar ha huvudet i din hembio och tryck sedan på en knapp. Några minuter senare har du ett perfekt kalibrerat ljud som är svårt att åstadkomma manuellt.
För audiofilen finns Pure Audio Mode som innebär att 602E stänger av alla digital kretsar när den matas med en analog signal och därmed minskar störningar i ljudet markant. En annan nyhet i den här prisklassen är VLSC (Vector Linear Shaping Circuitry) som tidigare bara fanns i Onkyos dyraste apparater och som hjälper D/A-omvandlarna att göra om den digitala inkommande signalen till en perfekt analog som skickas till högtalarna.
Multiroom funktionen gör det möjligt att spela en annan musikkälla än den i huvudrummet samtidigt med egen volymkontroll. Videokonverteringen innebär att 602E kan göra om en inkommande komposit- eller s-videosignal till komponent som sedan kan skickas till en skärm eller projektor.
Stäng
Ett kliv uppåt i pris ska också ge mer funktioner och välljud. Nya 602E stoltserar med 7 slutsteg, 32-bits dekoder, D/A-omvandlare på 192 KHz/24, videokonvertering, multiroom och ... Läs mer
Jämför pris på alla Onkyo Surroundförstärkare (9)
Inga priser