Prisjakt
Annons

Creative Zen Stone Plus 2GB

Creative Zen Stone Plus 2GB

Minneskapacitet: 2 GB, Ljudfiler som stöds: MP3, WMA, WAV (PCM), AAC, Tillgängliga färger: Svart, Vit, Blå, Röd, Gul, Grön, Rosa
Jämför

Creative Zen Stone Plus 2GB

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3.9
(13)

Produktinformation

Slimmade ZEN Stone Plus är designad för dig som lever ett aktivt liv. Den är kompakt och sportig, kan lagra upp till tusentals låtar* . Du kommer med all säkerhet bli förälskad i spelarens mjuka form, runda blåa skärm med klocka och stoppur, FM-radio och mikrofon. Oavsett om du springer mellan lektioner, håller dig i form på gymmet eller pendlar till jobbet, kan du ta med dig ZEN Stone Plus var du än ska och ha med dig den hela tiden ? det är MP3-spelaren du kommer älska.*Baserat på 4-minuter per låt i 64kbps WMA.- 2GB minne lagrar upp till 1000 låtar.*- Rund blå skärm för enkelt och tydligt val av låt och funktion.- MP3-spelare, FM-radio, klocka/stoppur, mikrofon/röstinspelning ? i ett!- Anpassningsbar genvägsknapp för tillgång till nyckelfunktioner med ett enda knapptryck.- Inbyggt laddningsbart batteri för bekvämlighet och lång speltid.

Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin MP3-spelare med ett genomsnittligt betyg på 3.5 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Minneskapacitet
2 GB
Ljudfiler som stöds
MP3, WMA, WAV (PCM), AAC
Tillgängliga färger
Svart, Vit, Blå, Röd, Gul, Grön, Rosa
Minneskortsläsare
Nej
Bluetooth
Nej
Minneskonstruktion
Flashbaserad
Annons
Annons