Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Benq PE5120

 Lägg i lista  Jämför
Nya PE5120 är det perfekta valet för dig som vill ha stor bild till ett lågt pris och snabbt komma igång med tittandet! Massor av förinställda bildinställningar gör det enkelt att få bästa möjliga bild när man ena stunden tittar på spel och i den andra kopplar in spelkonsolen till barnen (eller sig själv :-)
5120 är en widescreen-maskin med upplösningen 854 x 480. Kontrasten är fina 2000:1 och fläktljudet ligger under 27 dB. Ljusstyrkan är 1100 ANSI-lumen vilket gör att den passar bra ihop med en högkontrastduk från tex KingPin.
På baksidan finns ingångar för det mesta. DVI-I ingången kan ta emot en digital signal (DVI-D) men även en analog som tex VGA (se adapter för detta under tillbehör här intill). Komponentingång för DVD-spelaren samt s-video och komposit.
För att se om PE5120 passar i din hembio klickar du på bild nummer två här intill. Då visas en lista med avstånden vid olika dukstorlekar. Stäng
Nya PE5120 är det perfekta valet för dig som vill ha stor bild till ett lågt pris och snabbt komma igång med tittandet! Massor av förinställda bildinställningar gör det enkelt att... Läs mer
Jämför pris på alla Benq Projektorer (135)
Inga priser