Prisjakt
Annons

Denon AVR-3803

Denon AVR-3803

Surroundtyp: 7.1, Ljudformat: Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, Dolby Digital EX, DTS ES, Dolby Pro Logic II, DTS 96/24
PrishistorikNu 1 800 kr
Jämför

Denon AVR-3803

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4.5
(28)
Sorterat efter billigast pris
Vi har hittat produkten i totalt 1 butiker, varav 0 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.
Annons
Annons

Produktinformation

Denon AVR-3803 är en av marknadens absolut bästa A/V-receivers i förhållande till priset. Ingen konkurrent kan visa upp en så komplett A/V-receiver till samma pris. Är det då något nytt i 3803 som inte fanns i föregångaren 3802? Ja, och mycket kommer från Denons flaggskepp AVC-A1SR! Som om ovanstående inte vore nog finns det en annan nyhet på bildsidan som kommer att göra många lyckliga. Denon AVR-3803 kan som första A/V-receiver i denna prisklass konvertera inkommande bildsignaler av typer komposit och s-video till en komponentsignal (YpbPr)! Detta gör att det inte längre finns någon anledning att mata sin projektor, plasmaskärm eller bakprojektions-TV med annat än bästa möjliga bildsignal. För den som vill använda AVR-3803 som bildväxlare och har en progressiv DVD-spelare så är det inga problem. Den inkommande komponentsignalen kan ha en bandbredd på 100 Mhz. Fjärrkontrollen är helt ny och har fått en mycket bättre ergonomisk utformning. De knappar som används mest är placerade i mitten och alla knappar har bakgrundsbelysning. Det lilla LCD-fönstret gör att man kan se vilken funktion som används och fjärrkontrollen kan lära sig att sköta andra apparater. En annan intressant funktion är så kallad multi-room. Det innebär att man istället för de två extra surroundhögtalarna bak kan koppla in ett par högtalare och placera dessa i ett annat rum. Sen går det bra att se på film i hembion och låta AVR-3803 spela upp en helt annan källa i tex köket. Volymen för de två rummen kan justeras individuellt. Kort och gott är detta en A/V-reciver som räcker länge och täcker alla tänkbara behov som kan ställas i en hembio till ett pris som är riktigt riktigt bra!

Det billigaste priset för Denon AVR-3803 just nu är 1 800 kr. Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin Surroundförstärkare med ett genomsnittligt betyg på 4.2 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Surroundtyp
Automatisk kalibrering med mätmikrofon
Nej
Ljudformat
Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, Dolby Digital EX, DTS ES, Dolby Pro Logic II, DTS 96/24
Streaming-standarder
Inkommande videformat som stöds
Ethernet-anslutning
Nej
Annons
Annons