Prisjakt
Annons

Dynaudio IP 17 (st)

Dynaudio IP 17 (st)

Tillgängliga färger: Vit, Säljenhet: Styck, Baselement, storlek: 6.7 tum
Jämför

Dynaudio IP 17 (st)

Jämför

Produktinformation

Vår bästa in-wall högtalare för både hi-fi och hembio - det självklara valet för audiofilen som vill ha en snygg och diskret installation. Dynaudio har utvecklat element och filter specifikt för IP 17 för att eliminera de traditionella problemen med in-wall montering. Diskanten är detaljerad och luftig, naturligt och balanserat mellanregister samt en djup och fast basåtergivning. Dynamik på topp och i nivå med Dynaudio\'s konventionella högtalare.

Monteringen har gjorts mycket enkel och robust. Ramen är till skillnad från konkurrenternas plastdito tillverkad i gjuten aluminium och baffeln i tjock MDF (Medium Density Fibre). Detta hjälper effektivt till att dämpa oönskade resonanser. Den medföljande vita finmaskiga grillen är övermålningsbar för att harmoniera med rummets dekor.

Elementen är på vanligt Dynaudiomanér mycket påkostade och helt optimerade för ändamålet. Basen i MSP (magnesiumsilikat polymer) har en för storleken enorm aluminiumtalspole på hela 75mm lindad med Hexacoil teknik vilket ger oöverträffad precision och dynamik. Magneten är avskärmad för att inte störa bildrörs-TV och annan känslig närliggande utrustning. Diskanten är av soft dome typ för mest naturliga ljud och har dubbelt magnetsystem med ventilerat polstycke. Kammaren är fylld med magnetisk olja för att kyla talspolen av aluminum.
Delningsfiltret är påkostat med polypropylenkondensatorer, luftlindade spolar och guldpläterade kraftiga anslutningsterminaler. Filtret är även försett med justerbar diskantnivå via en switch på högtalarens front.

Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Tillgängliga färger
Vit
Säljenhet
Styck
Baselement, storlek
6.7 tum
Annons
Annons