Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Mordaunt-Short Avant 906

 Lägg i lista  Jämför
906 är en 3-vägs basreflex högtalare vilket innebär att det finns ett element för varje register (diskant, mellan och bas). Fördelen med denna teknik är att varje element kan koncentrera sig på sina frekvenser. 906 är tänkt som fronthögtalare.
För att få högre effekttålighet, rappare ljud och bättre precision har MS försett 906 med element i aluminium.
Den magnetiskt avskärmade lådan är gjord av rejäl MDF för att döda oönskade resonanser och den har ett speciellt utrymme för den som vill fylla sin högtalare med tex sand för ökad stabilitet.
Högtalarkontakterna är guldpläterade och det finns dubbla uppsättningar för den som vill bi-wira eller bi-ampa.
Engelska Mordaunt-Short har en lång tradition av att bygga testvinnare och deras mål är högtalare som passar lika bra till hembio som musik. Att de dessutom har högtalare i de prisklasser som tilltalar de flesta gör valet enklare!
Stäng
906 är en 3-vägs basreflex högtalare vilket innebär att det finns ett element för varje register (diskant, mellan och bas). Fördelen med denna teknik är att varje element kan konc... Läs mer
Jämför pris på alla Mordaunt-Short Golvhögtalare (1)
Butik Info Mervärde Omdöme Pris   Lagerstatus Inkl. frakt Länkar Benämning
Erbjudanden från 1 butiker, inkluderat 0 betalande butiker.
Vårt mål är att lista alla erbjudanden som finns på marknaden.
Läs mer
Visa begagnade produkter och demoprodukter
Denna produkt har ett alternativt pris från 1 900:- . Du kan välja vilka du vill se på din inställningssida. Du kan också klicka här för att visa alla.