Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer Kuro PDP-508XD

 Lägg i lista  Jämför
Här är Pioneers 8e generation av plasma TV, och med så mycket erfarenhet i bakfickan har de verkligen tagit flera steg längre än någon annan tillverkare av platta TV apparater. Skillnaden mellan de tidigare generationerna har alltid varit markanta, men efter att ha sett den här bredvid generation 7 är det svårt att tro att det bara skiljer en generation dem emellan. Det här är den nya referensen av hur en bild ska se ut på en platt TV.

Svärtan i en panel är grunden för att måla upp fylliga färger och det är framförallt här som Pioneer briljerar. Desto djupare svärta panelen har, desto bättre och fylligare färger uppnås och man upplever mer djup i bilden. Man har lyckats sänka svartnivån med hela 80% vilket ger en kontrasten på hela 16000:1. Eftersom skärmen kan ta emot 1080p signal i 24Hz så klarar den att visa Blu-Ray och HD-DVD men samma antal bildrutor som de är inspelade, resultat blir att bilden inte hackar vid panoreringar och snabba rörelser.

Pioneer har också tagit till sig att det är många som använder datorn ihop med sin TV och gärna vill koppla den på hdmi ingången, därför har de infört stöd för pixelmappning av en dvi-d signal på två av tre hdmi ingångar.

Det kanske inte är så många som har börjat titta på de nya formaten än utan det är vanlig TV och DVD som visas i rutan den största delen av kvällen. Pioneer har en bildbehandling som få kan mäta sig med vilken gör att vanlig TV och DVD skalas upp till panelens upplösning på bästa möjliga vis och resulterar i en väldigt fin bild.

Det nya filtret, Digital Colour Filter III minskar reflexer och ger en bättre bild i dagsljus än vad plasma generellt tidigare har gjort.

HDMI-CEC är en ny standard för styrning av produkter som en del tillverkare har börjat använda sig av. Det innebär att du kan styra alla nya Pioneer produkter med samma fjärr, men även produkter från andra tillverkare som har HDMI-CEC, även kallad HDMI-styrning.

Optisk ljudutgång och hörlursutgång

Denna exklusivare modell har stöd för ISF day and night, exklusivare fjärr, bild-i-bild (PIP), automatisk bildkompensering beroende på omgivningsljus och foto-visning via USB.

Denna modellen lämpar sig bra för kalibrering om man vill ha en helt färkorrekt bild.


Pioneer har tagit steget längre när det gäller service och reparationer, skulle oturen vara framme tar man kontakt med Pioneer så kommer en tekniker hem och reparerar på plats.
Stäng
Här är Pioneers 8e generation av plasma TV, och med så mycket erfarenhet i bakfickan har de verkligen tagit flera steg längre än någon annan tillverkare av platta TV apparater. Sk... Läs mer
Jämför pris på alla Pioneer TV ()
Inga priser